Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Black bean chocolate cake

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En riktigt god Chokladtryffelkaka! Gästerna kommer garanterat bli överraskade av den hemliga ingrediensen ...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Mixa bönorna till ett slätt mos. Tillsätt kaffet och mixa lite till. Rör ihop med övriga ingredienser i en bunke. Olja in en liten form med löstagbar botten (ca 18 cm i diameter) och häll i smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter eller tills en provsticka kommer upp torr. Låt svalna helt.
  3. Bryt chokladen i små bitar. Koka upp grädden i en kastrull och häll i chokladen. Rör tills chokladen lösts upp. Häll chokladganachen över kakan. Ställ i kylskåp några timmar före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.