Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåkulla kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gott säger jag bara..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela fileerna i två och dela dom sen en gång till så dom går att vika ut (dom ska hålla ihop) . Blanda ihop philadelfiaosten, kesella, persillade, femlökar och salt. Bre ut röran på kycklingen rulla ihop och linda bacon runt filéen.
  2. Förstek filéen i stekpannan i några minuter. Lägg sen över i en ugnsform och stek i ugnen i 10 minuter i ca 225 grader.
  3. Blanda till såsen och bre den över filéerna och ställ tillbaka i ugnen i ca 20-30 minuter i ca 225 grader. Pst, häll gärna ut lite av fettet som blir i formen innan ni brer över såsen. Servera med sallad och varför inte klyftpotatis med persillade,

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Dansmyran 31 maj 2009

    Mmmm..... Den var god. Vi åt den med färskpotatis till. Denna rätt kommer vi göra fler gånger :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.