Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blåljuswok

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Smaskigt "kina"recept !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morötterna. Strimla dem och purjolöken fint. Skär kycklingfiléerna i små bitar/strimlor.
  2. Fräs kycklingen i lite olja i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. När den är klar, lägg över i en wokpanna som står på svag värme.
  3. Koka nudlarna enl. anvisning på paketet. Blanda nudlarna med kycklingen i wokpannan.
  4. Fräs sedan morötter och purjo i lite olja, pressa över vitlöken och låt den fräsa med ett par minuter. När grönsakerna börjar bli klara, vänd ner den tärnade osten och räkorna. Fräs någon minut så räkorna blir varma.
  5. Vänd ner grönsaksfräset i wokpannan. Smaksätt med lite kinesisk soya.
  6. Servera med kinesisk soya och Sweet Chilisås som tillbehör.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.