Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Det finns lika många recept på blana som det finns öviks bor Super gott på tunnbröd helst hembakat

Ingredienser

Instruktioner

Vispa grädden lätt Rör sedan i messmöret Fjällbrynt NNP Garnera och servera

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • DreamCat 10 januari 2010

    Suveränt gott! Är en favorit hemma hos oss.

  • Mellanbellan 2 januari 2012

    Hade detta på julbordet och det tog slut på 2 dagar. Gott och enkelt att göra och framför allt, ingen hade ätit det förut.

  • Josses 2 januari 2012

    Ja, det är ingen jul utan blana, antingen på tunnbröd eller på havrekex.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.