Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blandade grönsaker i kokosmjölk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-10 portioner
  • Tid: 1 timme 5 minuter
Skriv ut

Denna rätt är jättegod prova den i helgen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kryddblandning: Krossa vitlök, chili, citrongräs, ingefära och gurkmeja till en kryddmassa i en mortel.
  2. Koka upp hälften av kokosmjölken i en wok. Tillsätt kryddmassan och vispa på hög värme tills massan är upplöst. Vrid ner värmen. Tillsätt resten av kokosmjölken samt limesaft och låt det sjuda, tills kokosmjölken har tjocknat lite.
  3. Hacka squash, blomkål och minimajs. Tillsätt dessa till woken och koka upp innehållet igen. Vrid ner värmen, låt det sjuda utan lock i 5 min. eller tills grönsakerna är mjuka. Ta bort woken från värmen och rör i sojasås och basilika.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Paparazzie65 9 april 2011

    Jag bjöd på thaibuffe och hade en vegetarian med, denna maträtt gjorde succe bland alla gästerna

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.