- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Denna rätt är min egen favoriträtt.
Mmmm så gott!
Instruktioner
- Forma till 8 tunna platta biffar, salta och peppra dem.
Stek biffarna på bägge sidorna i lite flytande margarin.
Lägg ihop dem två och två med en ostskiva mellan biffarna.
- Skiva och stek löken i lite olja eller flytande margarin. Späd med vatten när löken börjar få färg.
Låt löken puttra 3-5 minuter under lock tills löken blir mjuk och glansig.
- Lägg biffarna i en gratängform och garnera varje biff med en stor klick stekt lök och med 1 tsk tomatketchup på toppen.
Lägg resterande lök och sky runt biffarna.
- Servera kokt potatis och en tomat/gurksallad till. Strö på lite Italiensk salladskrydda.
- OBS! Lökskyn är god som sås till potatisen.
- Bjud även lite rårivna morötter till.
Smaklig spis!
Publicerat den
9 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej goda biffar med löksky och så hade jag potatis till en klar 5 från mej
hur många propoints per portion?