Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blinier med rökt lax och dillkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

171 kalorier per portion 8 g fett, 20 g kolhydrater, 9 g protein

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm blinierna i ugnen några minuter tills de blir lite spröda.
  2. Hacka dillen, skiva salladslöken. Riv citronskalet.
  3. Rör ihop créme fraiche, dill, citronskal och salladslök och krydda med peppar.
  4. Skeda upp röran i blinierna och lägg lax skivorna överst.
  5. Garnera med citronklyftor och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.