Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blixtkaka

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Den går fort att baka efter en halvtimme har du en fin kaka till fikat.

Ingredienser

Instruktioner

Rör matfett och socker poröst. Tillsätt äggen. Blanda mjöl,bakpulver och vaniljsocker och rör ner det tillsammans med rivet citronskal. Häll smeten i en smord långpanna. Garnering: Blanda mandeln och socker och strö över kakan platta till något. Grädda i 175° tills kakan är torr ca 20 minuter. Skär i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.