Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blixtkaka med nötter

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En verkligt snabbakad nötkaka. Njut den florsockrad till kaffet eller som efterrätt med färska bär.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader! Kläm fast ett bakplåtspapper i en kakform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Smörj kanten. Finhacka nöttterna. Vispa ägg och socker pösigt. Blande ner nötterna. Häll smeten i formen och grädda kakan mitt i ugnen ca 20 minuter. Garnera med florsocker och ev färska bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.