Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blodkorv med knapriga bacontärningar & stekt plattekorv

(2 kommentarer)  
Blodkorv med knapriga bacontärningar & stekt plattekorv Blodkorv med knapriga bacontärningar & stekt plattekorv
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Detta är underbart gott mina ungar älskar det.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva blodkorven i ca 1 cm tjocka skivor. Stek dem på båda sidorna tills de börjar bli mellanmjuka då är de klara. Fräs bacontärningarna tills de är knapriga och skiva falukorven och stek den. Tips: Servera med lingon eller sirap till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Evia 21 maj 2009

    Skickar en kommentar för sonens räkning. Han bara älskar detta.

  • king200 6 juni 2009

    mmmmmmmmmm

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.