Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blodpalt

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Mammas goda paltrecept Jätteenkelt

Ingredienser

Instruktioner

Blanda blod,vatten,salt,potatismos och mjöl i en stor bunke. (Jag brukar använda hushållsassistenten) Smeten ska vara ganska hård. Koka upp vatten och salt i en stor gryta. Forma till bollar(tennisbollsstorlek),gör en liten fördjupning i varje "boll" och fyll den med fläsket. Sätt palten i det kokande vattnet. Koka i drygt 1 timme

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.