Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blodpannkaka med fårister

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Receptet har gått i släkten många år. Be att charken tar hem fårister. Ser ut som ett nät.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alltihop och häll i en smord långpanna. Strö över finskuret fårister ända ut i hörnen. Grädda ca 30 min i 225 grader.
  2. Måste ätas varm! Kan frysas och värmas i mikrovågsugn eller stekas i stekpanna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mat-ilda 20 februari 2011

    Men fantastiskt att hitta ett sånt fint recept.Guuud va glad jag blir .Ska nu kolla affären om de kan ta hem fårister så ska vi äta blodpannkaka .......Du har kanske recept på blodkorv oxå med fårister???Eller man kan kanske använda detta recept till korven oxå ????Eller va tror du ?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.