Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blodplättar eller tunn blodpannkaka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Maträtt som åts i samband med slakt men med grisblod eller renblod och färskt fläsk. Men det är kanske för kraftig smak för dagens generation???!!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ner mjölet i saltblodblandningen till en jämn smet,vispa ner som avslutning äggen. Grädda som vanligt som tunnpnnkaka. Stek gärna till detta rökt skinka eller rökt sidfläsk Servera med lingonsylt och mjölk

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.