Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blodpudding med baconsegel på crostini

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Annorlunda ;-) Kcal 573 Fett 22gr Kolhydrat 58 gr Fibrer 6 gr

Ingredienser

Instruktioner

Skiva baguetten lägg på plåt. Rosta mitt i 200 gradig ugn i ca 5 minuter. PASSA NOGA! Ta ut och gnid med jalverad vitlöksklyfta. koka upp 2 liter vatten med 3 tsk salt. Skala morötterna och grovriv dem. Skiva kålen tunt. Förväll kål och rotriv 2-3 minuter. Sila av och skölj i kallvatten. Låt rinna av. Dela baconskivorna och stek i varm panna. Låt rinna av på papper. Ta ut rundlar med kakform ur centimetertjocka blodpuddingsskivor. Stek frasigt i lite av baconfettet. Lägg pudding på crostini och toppa med bacon. Blanda kål och rotriv med creme fraiche, salt, peppar och tunna ringar jalapenos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.