Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blodpytt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lyft upp den klassiska blodpuddingen och dess tillbehör och gör en allt-i-en-panna-rätt som gillas av samtliga familjemedlemmar. Extra gott blir det med nyrörda lingon!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär blodpudding, fläsk, lök och äpple i jämnstora tärningar. Bryn fläsket i olja och smör i en stekpanna tills fläsket fått fin färg. Lägg i blodpuddingen och stek tills allt är knaprigt.
  2. Lägg i lök och äpple och låt steka med någon minut. Avsluta med att strö över kryddpeppar och persilja före servering.
  3. Blanda lingon och socker. Låt stå i rumstemperatur tills sockret löst sig. Rör då och då.
  4. Servera pytten med rårörda lingon.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.