Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkål med sting

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

TV-kocken Tinas recept. Lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs blomkålen i matfettet.
  2. Tillsätt senap, vatten, kryddor, salt och crème fraiche. Låt allt sjuda på svag värme tills blomkålen är mjuk ca: 15 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mumsan 19 augusti 2008

    Smällgott!!!

  • Garposkennel 2 september 2012

    Supergott ,när man har tröttnat på alla gratänger och stuvningar.En klar femma från oss.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.