Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkål- och potatiscurry

(1 kommentar)  
Skriv ut

En kanongod Indisk style på curry.

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp en traktörpanna och fräs curry och lök i olja och ha sedan i vattnet och kokosmjölken och lägg i potatisbitarna och låt sjuda i ca 15 minuter innan du har i blomkålsbuketterna och låt små- sjuda tills allt är klart. Smaka av så det passar dig vad gäller sälta och currysmak. Det är även gott att ha i stekt kött i denna rätt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 25 oktober 2009

    Hej nu har jag ätit grytan jätte gott jag gillar stark mat det här kommer jag att göra igen 5 poäng monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.