Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkåls- och beauforttimbal

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Garnera blomkåls- och beauforttimbalen med hyvlad lagrad mimolette. Det är en morotsfärgad ost som också kallas Boule de Lille.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Smörj formarna med smör och kryssa två remsor med bakplåtspapper i formen. De ska sticka upp en bit som små handtag.
  3. Stek löken i smöret i en stekpanna. Blanda löken med kryddor och ost. Vispa upp och blanda ner äggen. Tillsätt mjölken lite itaget och vänd till sist ned blomkålskrosset. Fördela smeten i formarna.
  4. Grädda i vattenbad mitt i ugnen ca 50 min. Låt svalna.
  5. Stjälp upp timbalerna och servera med ost, rödbetsskott och balsamvinäger.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.