Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkålsbiffar med linssallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frasiga och läckra biffar som serveras med en fräsch linssallad och god yoghurtdressing. Laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa blomkålen fint i en matberedare. Skrapa ner i en skål. Häll av spadet från kikärterna och mixa fint. Skrapa ner bland blomkålen. Häll ner gul lök, majsstärkelse, ströbröd, salt och peppar. Massera blandningen i några minuter tills den börjar hålla ihop när du kramar den. Forma till biffar och stek i generöst med rapsolja.
  2. Koka linserna enligt anvisning på förpackningen. Skölj i kallt vatten. Blanda med övriga ingredienser till en sallad.
  3. Blanda ihop samtliga ingredienser till yoghurtdressingen.
  4. Servera de frasiga blomkålsbiffarna med linssalladen och yoghurtdressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.