Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkålsgratäng

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar både som ensamrätt och som tillbehör till kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250º.
  2. Dela blomkålen i små buketter. Koka dem mjuka i vatten i ca 10 minuter. Häll av vattnet.
  3. Lägg blomkålen i en smord ugnssäker form. Blanda grädde, salt, peppar och potatismjöl. Häll blandningen över blomkålen, strö över osten. Gratinera i ugnen i ca 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Molly1 7 oktober 2010

    Enkelt och gott!

  • Vickerina 19 september 2011

    Jättgod gratäng, brukar ha bacon och bröd till. / Nalle-Maja

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.