Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkålsgratäng med pepparsalami

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Så otroligt enkelt och gott. Servera gärna lite oliver och fetaost till :)

Ingredienser

Instruktioner

Stek salamin i olivolja tills den släppt sitt fett och blivit knaprig. Lägg den i en ugnsäker form. Dela upp blomkålen i mindre buketter och bryn i oljan från salamin. Låt eftersteka under lock tills den är al dente. Blanda ihop det lätt med salamin i ugnsformen. Slå på grädden och fördela osten över alltihop. Dela tomaterna i mindre bitar och sprid ut över gratängen. Gratinera i ugn tills gyllenbrun på 225 grader ca 10 min. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.