Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkålslåda

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Väldigt gott väl värd att prova

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn löken Rör ihop färs, lök, salt och peppar med vattnet. Färsen ska vara ganska lös ganska lös smet. Smörj lätt en ugnsfast form med höga kanter. Lägg hälften av köttfärssmeten i botten. Lägg på ett lager lättkokta blomkålsbuketter och platta ut resten av köttfärsen ovanpå dessa. Lägg resten av blomkålen överst. Klicka på lite smör och krydda med geovmalen svartpeppar och mera salt om det behövs Skiva tomaterna och bred ut dem ovanpå blomkålen Strö över osten och gratinera i 225° i 20-25 minuter.
  2. Innehåller ca:11 gr. kolhydrater per person

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.