Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkålslåda med svamp, tomat och bacon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabb vardagsrätt

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°. Dela blomkålshuvudet i buketter. Strimla baconet och lägg det tillsammans med blomkålen i en ugnssäker form. Rosta högt upp i ugnen ca 20 min. Rör om ett par gånger under tiden. Tillsätt crème fracihe och rör om. Höj värmen till 225°. Skiva tomaterna och lägg dem ovanpå blomkålen. Strö över riven ost. Gratinera i ugnen 10 min. Servera med sallad och ev potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Arina05 27 januari 2014

    Jag har använt tonfisk, Ica:s tonfisk i olja, 2 burkar á 250 g och det blev super gott :)!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.