Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkålsris i äppel- och dijondressing med solrosfrö och gräslök

 
Skriv ut

Ett gott tillbehör som passar till det mesta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär gräslöken fint. Blanda vinäger, äppeljuice, senap och olja till en dressing. Blanda blomkålsriset ordentligt med salt, peppar och rostade solrosfrön. Låt det stå i ca 5 minuter. Vänd ner dressingen och gräslöken i blomkålsriset.
  2. Servera som salladsrätt eller som tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.