Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkålsris lchf

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Tillbehör till kött, fisk eller kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

Riv blomkålen grovt. Smält smöret i en stor stekpanna eller stekgryta. Ta ganska mycket. Stek "riset" tills det känns mjukt. Smaka av med salt och ev. peppar.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Pleje 21 maj 2010

    Hmmm, låter lite spännande, ska man riva stocken också?

  • queenjosefin 21 maj 2010

    Jag river med stocken ibland, men oftast inte för det blir inte så "risigt" när man gör det. Bäst konsistens tycker jag att det blir när man bara river själva blommorna.

  • Cassiopeya 14 juni 2012

    Gott tillbehör som jag kommer göra igen :) Tack för ett gott och enkelt recept.

  • mumsan 5 februari 2013

    Enkelt å gott! Kul sätt att använda blomkål istället för potatis eller ris.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.