Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkålssallad med rostad palsternacka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Passar på salladsbuffén och till olika kötträtter

Ingredienser

Instruktioner

Skiva blomkålen i tunna skivor och förväll. Blanda blomkålen med gullök och den rostade palsternakan. Blanda om och häll över olja, vinägern och salta och peppra. Smaklig spis!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Eniver 1 april 2012

    Torrostar du palsternackan i ugnen?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.