Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkålsstuvning

(1 kommentar)  
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Blomkålsstuvning är ett måste till kokt potatis och stekt falukorv

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela blomkålshuvudet i lagom stora/små bitar och koka tills det blir mjukt. Häll av spadet i en skål och spara så länge. Blanda ihop smält smör, mjöl, spad och mjölk och krydda efter behag. Blanda ner blomkålen.
  2. Avnjut detta underbara till kokt potatis och stekt falukorv, det är olidligt gott!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Stefan 16 januari 2018

    Blomkålsstuvning

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.