Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkålssufflé

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Börja med sufflésmeten. Smält mjölkfritt margarin och fräs mjölet. Späd med blomkålsspadet lite i sänder och låt massan koka under omrörning en stund. Rör ned buljongtärningen samt äggulorna, en i sänder och rör kraftigt en stund. Blanda i den kokta, finskurna blomkålen. Låt svalna lite. Smaka av med salt och peppar. Vispa vitorna till hårt skum och blanda ned dem försiktigt i sufflésmeten. Vänd ned massan i en smord, bröad form och grädda sufflén i ca 45 minuter i 175 grader ugn. Receptet kommer från Nicklas kokbok.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.