Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blommigbål

(1 kommentar)  
Skriv ut

Mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

Pressa saften ur citronen. Blanda flädersaft och citronsaft i en stor skål. Låt det gärna stå och dra en stund. Strax före serveringen häller du på cider och mineralvatten. Tillsätt hallon, citronmelissblad, blomblad och is. Klart att servera!

Kommentarer (1)

  • soccermum 21 februari 2011

    Jag använde frysta hallon och struntade i citronmeliss och ätbara blomblad, det blev jättegott ändå!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.