Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blondies Djävulssvans

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Håll i hatten!! En lömsk båldrink från min kompis i Skåne som sätter fart på vilken tråkig tillställning som helst.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt i en bålskål och skiva frukten och lägg i.
  2. Jo då, det stämmer att hon tar 33 cl läsk bara, för att den ska vara djävulsk men jag tar 1- 1,5 liter. Jag tycker det är skönt när gästerna kan ta sig hem för egen maskin. Skål!

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • LisaDahlberg 5 juli 2008

    Hejsan! Åh, den måste ju provas vid nästa fest ;-) Ska det vara vara 1/2-1 dl apricot brandy eller 1 1/2 dl? Lisa

  • Lennart_58 23 augusti 2009

    Djävulusiskt gott, hmm, vem släckte ljuset? 5p.

  • jossan16 13 februari 2010

    hur mycket fruktsoda ska det vara i? efter egen smak eller? Ska testa denna på festen ikväll!! =)

  • Evia 18 augusti 2011

    Den är jättegod men farlig farlig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.