Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blueberry Corn Muffins

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

De här matiga muffinsarna är supergoda att äta nygräddade, varma med lite smör och flingsalt på

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º.
  2. Smält smör och rör ihop det med ägg och filmjölk.
  3. Blanda vetemjöl, polenta, strösocker, bakpulver och salt i en bunke.
  4. Rör de torra ingridienserna i äggblandningen.
  5. Blanda potatismjölet med blåbären och vänd försiktigt ner dem i smeten.
  6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll dem till 3/4 med smet.
  7. Strö lite råsocker över varje muffins och grädda dem i mitten av ugnen i cirka 20 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.