Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bo-Ingvars krabbrulle

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Så gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa först ihop äggen med lite av mjölken. Tag sedan i mjöl och resten av mjölken. Häll smeten i en smord långpanna, låt den stå och svälla en stund innan du gräddar den i 225 grader 30 minuter.
  2. Stjälp nu upp den fädiga pannkaksbotten på smörpapper och låt den kallna under handduk. Blanda majonäsen med grädden som först vispats hårt. Ta nu i dill, krabba, räkor och sparris.
  3. Bred fyllningen över pannkakan, strö strimlad isbergssallad över och rulla ihop som en rulltårta. Ställ i kyl 1 timme innan du skär upp den. Servera med en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kristinfahl 21 augusti 2012

    Sk de inte vara nåt´mjöl i pannkaksbottnen?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.