Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bodils chutney

(1 kommentar)  
Skriv ut

Jättegod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och kärna ur frukten om så behövs. Skala löken. Grovhacka frukt och lök.
  2. Blanda alla ingredienserna i en gryta, koka upp, sjud på svag värme ca 1 timme. Låt chutneyn mogna minst en månad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zonale 31 juli 2008

    Mycket pikant smak. Ersatte plommon med motsvarande mängd persikor och vita senapsfrön med gula. Värd högsta betyg, säger jag, som hittils inte varit så förtjust i chutneys!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.