Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bodils varma ciabatta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Denna varma smörgås har jag uppfunnit själv. Jag blandade allt som är gott i en macka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Beskrivningen avser endast en smörgås, gör lika med den andra smörgåsen.
  2. Skär ciabatta brödet i 2 delar. Bred smör på båda sidor. Lägg en lufttorkad skinka bit på vadera sida.
  3. Strimla de solmogna tomaterna och hacka basilikan.
  4. Lägg tomaterna på ena halvan och strö basilikan över, så det nästan täcker helt.
  5. Skär mozzarellan i tunna skivor och lägg dem på den andra halva efter varandra, så det täcker helt.
  6. Lägg nu ihop halvorna så det blir en dubbel smörgås.
  7. Grilla smörgåsen i smörgåsgrill/toasgrill till den är genomvarm och osten smält.
  8. Ät och njut!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SofieL 28 december 2007

    Ååå va gott det lät! Måste göra det nån dag framöver =). Kram!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.