Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Böcklinggratäng

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

God och fräsch på påskbordet...

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 225 grader. Rensa böcklingen. Smöra formen. Täck botten på formen med sönderdelad böckling, hackade ägg, dill och persilja. Blanda den vispade grädden med gräddfil och stenbitsrom. Bred gräddröran över böcklingen. Grädda i ca 15 minuter. Serveras varm eller kall. Garnera med persilja och dill strax innan den serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.