Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Böcklingröra med dijonsenap och dragon

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Serveras på en skiva grovt rågbröd, gärna tillsammans med en sallad och du har en enkel lunchrätt, eller serveras som en enekel förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa böcklingen fri från skinn och ben. Lägg böcklingen tillsammans med majonnäs och senap i en matberedare och mixa det slätt.
  2. Hacka smörgåsgurka, kapris och bladen från dragonkvistarna. Blanda ner det och gräslöken i röran och låt stå kallt fram till servering. Servera röran på rundlar av mörkt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.