Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bön- och chévrebollar med basilikasås

(1 kommentar)  
Bön- och chévrebollar med basilikasås Bön- och chévrebollar med basilikasås
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fantastisk enkel och god förrätt som nästan får stående ovationer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt bönorna rinna av och lägg i en skål tillsammans med getosten. Slå på lite olivolja och mixa med mixerstav eller matberedare, röran ska inte bli för jämn. Blanda ner finhackad rödlök och smaka av med salt och peppar.
  2. Mixa basilikan med oljan och smaka av med salt och peppar.
  3. Forma bönröran till 4 äggformade bollar och lägg upp på tallrikar. Ringla lite basilikasås runt bollarna och servera resten av såsen i en skål vid sidan om.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nikeus01 9 juli 2009

    k.h

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.