Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bön- och kasslergryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En god och mager gryta med bönor och kassler.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka löken. Skär sellerin i tunna skivor. Skär aksslern i tärningar. Fräs först lök och selleri nästan mjuka i lite fett i en gryta. Blanda sen i kassler, senap, sirap eller honung, vinäger, tomatpuré och bönor. Koka upp och sjud under lock ca 1 5-10 minuter tills allt är bvarmt. smaka av med salt och peppar. Servera med bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lourdes 2 februari 2009

    Supergott, billig och snabbt!! En ny favorit härhemma. Även poppis hos oss när jag döpte om rätten till "Cowboy-Kassler! hehe

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.