Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bön- och olivsallad med pesto

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Rikitgt god vegetarisk rätt men om man vill kan man servera med lite skinka. Kan även serveras som förrätt med ett gott bröd till, räcker då till ca 8 pers. Passar bra på buffébordet också.

Ingredienser

Instruktioner

Koka couscousen och låt svalna lite. Skölj bönorna. Lägg couscousen på 4 tallrikar eller ett stort fat. Täck med bönor, rucola, tomater, kronärtskockshjärtan, paprika och oliver. Smula över fetaost och ringla över peston.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.