Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bön- och pastasoppa

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En mustig soppa med italiensk touche blir en näringsrik och helt vegetarisk måltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva morötter och zucchini tunt och finhacka vitlöksklyftorna. Koka upp buljong, passerade tomater, makaroner, vitlök och morötter i en stor gryta. Sätt ner värmen och låt sjuda i 6 minuter.
  2. Rör ner zucchinin och låt soppan sjuda upp. Rör om regelbundet tills pastan och morötterna blivit mjuka, ca 6 minuter. Tillsätt 2 dl vatten, bönor, persilja, timjan, basilika och svartpeppar och låt sjuda i 4 minuter.
  3. Ta grytan från värmen och rör ner parmesanost och citronsaft. Ös upp soppan i djupa tallrikar, garnera med persilja och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.