Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bönburgare med cole slaw

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Gymt goda.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla kålen fint med osthyvel eller på matberedans skärskiva. Doppa kålen hastigt i kokande vatten och låt rinna av. Blanda kålen med mat yoghurt. Smaksätt med salt, socker, peppar och gärna senap om man vill det. Spola hastigt av bönorna med kallt vatten, mixa dom i matberedare. Tillsätt ägget och potatismjöl. Smaka av med salt och peppar och forma sedan smeten till 4 burgare som steks i olja ca 4 minuter per sida. Servera bönburgarna i bröd med cole slaw och tomat klyftor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marie_bender 27 mars 2009

    Ännu godare med en pressad vitlöksklyfta i smeten!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.