Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bönchili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vegetarisk rätt, servera med kokt ris, sallad och matyoghurt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Skär paprikan i tärningar. Fräs lök och paprika i lite olja. Tillsätt pressad vitlök, krossade tomater, buljongtärningen och sambal oelek.
  2. Låt puttra ihop så allt blir genomvarmt. Skölj bönorna och rör ner dem i grytan, smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Koka inte, då blir bönorna lätt söndermosade, de skall bara precis värmas upp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.