Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bönchili med kabanoss

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mustig och enkel böngryta med sting! Anchochilin är en mild mörk chili som odlas i USA. Den passar allra bäst i såser och grytor som den här mustiga chilin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala lök och vitlök och hacka dem. Fräs löken och vitlöken i olja på medelvärme 3 minuter. Dela under tiden paprikan, kärna ur och strimla den. Låt den fräsa med i ytterligare 3 minuter.
  2. Tillsätt chilipeppar och vänd runt. Blanda i krossade tomater, vatten, smulad buljongtärning, sköljda avrunna bönor samt hackad persilja. Sjud under lock i 10 minuter.
  3. Skiva korven och lägg den i böngrytan. Låt små puttra 5 minuter. Garnera med hackad persilja och servera med ett gott färskt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.