Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Böngroddar med fläsk

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Den godaste kina-wok jag någonsin ätit!

Ingredienser

Instruktioner

Strimla köttet och marinera i soyan och låt det vila en stund. Skölj böngroddarna i kallt vatten. Strimla paprikan och purjolöken. Hetta upp halva mängden olja i en wok eller stekpanna. Tillsätt vitlöken och köttet och fräs under omrörning tills köttet ändrar färg, 1-2 min. Tag upp. Hetta upp resten av oljan och fräs grönsakerna någon minut under ständig omrörning. Lägg tillbaka köttet i woken. Rör ner såsen och rör om hela tiden tills såsen tjocknat. Smaka av med salt och peppar och servera med jasminris eller stekta nudlar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • barbiegirl 30 december 2007

    Proppmätt, glad, nöjd, belåten. Några av orden man kan beskriva känslan efter denna middag. PS! Byxor med resor rekomenders.

  • HelenaF 27 februari 2008

    Detta var en toppenrätt, riktigt gott =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.