Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Böngryta med majs och feta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkel snabbgjord vegetarisk rätt

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp tomatkross, vitlök, grönsaksbuljongtärning, sambal oelek, olja och kidneybönor med spad. Tillsätt därefter de djupfrysta bönorna och smaka av med basilika. Låt småputtra några minuter. Lägg på majs och en bit fårost samt färsk basilika- Servera med couscous eller quinoa. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.