Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bönmos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och blötlägg bönorna 8-10 timmar. Slå bort blötläggningsvattnet och koka dem i dubbla mängden vatten 30-40 minuter eller tills bönorna är mjuka. Slå av vattnet, men spara lite till senare. Mosa bönorna grovt med gaffel. Smaka av med kryddorna. Värm upp moset långsamt i stekpanna under ständig omrörning. Verkar moset torrt, häll på lite bönspad.  

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.