Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bönmos

(1 kommentar)  
Bönmos Bönmos
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Potatis, spenat, morötter och bönor i kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och förväll spenaten ( alt grönkål eller nässlor. Spola med kallt vatten och låt rinna av. Hacka bladen grovt. Skala potatis och morötter och skär i bitar. Skölj bönorna i kallt vatten.
  2. Koka de skalade potatisarna och morötterna mjuka och värm bönorna genom att lägga dem i potatiskastrullen och koka med de sista minuterna.
  3. Sila av kokvattnet men spar 1 dl att späda med. Mosa potatis, morötter och bönor med olja, salt och peppar, späd med kokspadet om det behövs. Vänd ner spenaten och smaka av med salt och peppar. Servera som vanligt potatismos till t ex strömming.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ammalia 22 september 2008

    Så listigt Tack

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.