- Serverar: 3-4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Det här är liksom snabbmat när den är som bäst. Otroligt god och hälsosam, en winwin.
Instruktioner
- Börja med att sätta på ugnen på 200 grader, skär upp paprikorna och lägg dem på en plåt med olivolja och havssalt. Rosta dem i ugnen i ca 20 minuter medan du lagar maten.
- Skär upp kycklingen i bitar, stek den i olivolja i en wokpanna och pressa över vitlöksklyftorna och krydda med salt, peppar och buljong, chiliolja eller en färsk chili. När kycklingen börjat få färg – häll över kokosmjölken och saffranspåsarna och krydda sedan med cayennepeppar och en halv lime.
- Låt allting koka ihop på relativt hög värme för att få kokosmjölken att tjockna, smaka av så att kryddningen är bra.
- När kycklingen börjar bli redo är det bara att koka upp bönpastan, när den är klar så blanda pastan med lite av såsen och häll sedan över kycklingröran. Toppa till sist med den rostade paprikan och servera med en sallad.
Publicerat den
28 april 2015
Liknande recept
Skriv kommentar