Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bönrisotto

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Nyttig och god risotto som lagar sig nästan själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg bönorna kvällen innan. Koka bönorna och råriset tillsammans i 45 min, använd rikligt med vatten. Mot slutet av kokningen tillsätt hackad purjolök och spenat. Häll av vattnet, tillsätt hackad vitlök och olivolja. Krydda med salt och peppar och låt stå en liten stund på värmen och rör om.
  2. Om du använder råris som har annan koktid än 45 minuter, anpassa receptet efter risets koktid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.