Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bönsallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott tillbehör till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj bönorna om det behövs. Blanda dem. Strimla paprikan och hacka löken. Blanda dem. Blanda ingredienserna till marinaden, häll dem i en gryta och värm upp under omrörning. Det får INTE koka!
  2. Häll över salladen och blanda väl. Låt svalna, ställ kallt, gärna över natten. Lyft ur salladen ur marinaden vid servering, (marinaden kan sparas).

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annelieberggren 29 januari 2009

    Kanon gott, jag lägger den på en lingon grova och har philadelphia ost under...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.